islami chat mekan bizim almanya chat sohbet cinsel sohbet sohbet mobil sohbet

Antalya'da şiddetli rüzgar inşaat iskelesini yerinden söktü

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.01.2026 - 17:21, Güncelleme: 01.01.2026 - 17:21 58 kez okundu.
 

Antalya'da şiddetli rüzgar inşaat iskelesini yerinden söktü

Antalya'da saatteki hızı 62 kilometreyi bulan fırtınaya dayanamayan inşaat iskelesi yerinden söküldü. Yol araç trafiğine kapatılırken, iskele iş makinesi yardımıyla yeniden sabitlendi.

Turizm kenti Antalya'da yeni yılın ilk gününde şiddetli rüzgar etkisini gösterdi. Meteoroloji Bölge Müdürlüğü verilerine göre saatteki hızı 62 kilometreyi bulan fırtına kentte olumsuzlukların yaşanmasına neden oldu. Şiddetli rüzgar nedeniyle belediyeye ait bazı çöp konteynerleri yola savrulurken yolun ortasına devrilen konteynerler herhangi bir kazaya sebebiyet vermemesi için trafik ekipleri tarafından yerlerine taşındı. İNŞAAT İSKELESİ RÜZGARA DAYANAMADI Şirinyalı Mahallesi Sinanoğlu Caddesi'nde ise bir inşaata ait demir iskele rüzgarın şiddetine dayanamayarak bağlantı noktalarından koparak caddeye doğru eğildi. Yoldan geçen sürücülerin ve çevredeki vatandaşların iskelenin yola devrilmek üzere olduğu ihbarı üzerine adrese polis ekipleri sevk edildi. Adrese gelen trafik ve asayiş ekipleri herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için yolu araç ve yaya trafiğine kapattı. İskele, çağrılan iş makinesi yardımıyla çalışanlar tarafından yeniden sabitlenirken yol araç trafiğine yeniden açıldı.
Antalya'da saatteki hızı 62 kilometreyi bulan fırtınaya dayanamayan inşaat iskelesi yerinden söküldü. Yol araç trafiğine kapatılırken, iskele iş makinesi yardımıyla yeniden sabitlendi.

Turizm kenti Antalya'da yeni yılın ilk gününde şiddetli rüzgar etkisini gösterdi. Meteoroloji Bölge Müdürlüğü verilerine göre saatteki hızı 62 kilometreyi bulan fırtına kentte olumsuzlukların yaşanmasına neden oldu. Şiddetli rüzgar nedeniyle belediyeye ait bazı çöp konteynerleri yola savrulurken yolun ortasına devrilen konteynerler herhangi bir kazaya sebebiyet vermemesi için trafik ekipleri tarafından yerlerine taşındı.

İNŞAAT İSKELESİ RÜZGARA DAYANAMADI
Şirinyalı Mahallesi Sinanoğlu Caddesi'nde ise bir inşaata ait demir iskele rüzgarın şiddetine dayanamayarak bağlantı noktalarından koparak caddeye doğru eğildi. Yoldan geçen sürücülerin ve çevredeki vatandaşların iskelenin yola devrilmek üzere olduğu ihbarı üzerine adrese polis ekipleri sevk edildi. Adrese gelen trafik ve asayiş ekipleri herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için yolu araç ve yaya trafiğine kapattı. İskele, çağrılan iş makinesi yardımıyla çalışanlar tarafından yeniden sabitlenirken yol araç trafiğine yeniden açıldı.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyadanhaberler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.