su kaçağı tespiti kuşadası escort çorlu escort izmir escort çerkezköy escort çeşme escort kayseri escort konya escort gaziantep escort fethiye escort bodrum escort bets10 giriş

Alanya'da denize açılıp boğulma tehlikesi geçiren Ukraynalı turisti tekneciler kurtardı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.08.2025 - 16:10, Güncelleme: 04.08.2025 - 16:10 81 kez okundu.
 

Alanya'da denize açılıp boğulma tehlikesi geçiren Ukraynalı turisti tekneciler kurtardı

Antalya'nın Alanya ilçesi Damlataş açıklarında Ukrayna uyruklu bir kişi, alkolün etkisiyle denize açıldı. Kısa sürede denizin ortasında çırpınmaya başlayan şahıs boğulma tehlikesi geçirdi. Ukraynalı turist tekneciler tarafından kurtarılırken olay, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Olay, Alanya'nın Damlataş Plajı açıklarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ukrayna vatandaşı olduğu öğrenilen bir kişi Damlataş Plajı açıklarında denize açıldı. Alkolün etkisinde olduğu iddia edilen şahıs, bir süre sonra suyun ortasında çırpınmaya başladı. Durumu fark eden, denizde geziye ve balık tutmaya çıkan vatandaşlar, hızla harekete geçerek şahsı sudan çıkardı. Boğulma tehlikesi atlatan Ukraynalı, tekneye alınarak sahile çıkarıldı. Olay anları teknede bulunan bir kişinin cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi. Kıyıya çıkarılan Ukrayna uyruklu vatandaşın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.  
Antalya'nın Alanya ilçesi Damlataş açıklarında Ukrayna uyruklu bir kişi, alkolün etkisiyle denize açıldı. Kısa sürede denizin ortasında çırpınmaya başlayan şahıs boğulma tehlikesi geçirdi. Ukraynalı turist tekneciler tarafından kurtarılırken olay, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Olay, Alanya'nın Damlataş Plajı açıklarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ukrayna vatandaşı olduğu öğrenilen bir kişi Damlataş Plajı açıklarında denize açıldı. Alkolün etkisinde olduğu iddia edilen şahıs, bir süre sonra suyun ortasında çırpınmaya başladı. Durumu fark eden, denizde geziye ve balık tutmaya çıkan vatandaşlar, hızla harekete geçerek şahsı sudan çıkardı.

Boğulma tehlikesi atlatan Ukraynalı, tekneye alınarak sahile çıkarıldı. Olay anları teknede bulunan bir kişinin cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

Kıyıya çıkarılan Ukrayna uyruklu vatandaşın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyadanhaberler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
su kaçağı tespiti